TV-Gids
woensdag, 07 juni 2023
SOS Piet
SOS Piet
VTM GOLD | Culinair magazine | woensdag 07 jun, 18u50 - 19u20.
Ravioli met een vulling van rivierkreeftjes. Peter heeft al drie keer ravioli met een vulling van rivierkreeftjes bereid, maar telkens is het gerecht mislukt. De pasta blijft taai en het geheel is smaakloos. Piet Huysentruyt leert Peter de culinaire flater om te vormen tot een hoogstandje. - Hartige flensjes. "Een zeemvel met brokjes", zo omschrijft Sharon de hartige flensjes die ze gebakken heeft. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Piet Huysentruyt is niet verrast dat de pannenkoeken te droog zijn, want Sharon gebruikt boekweitmeel. En dat is nog maar de eerste fout. - Amandelcake met chocoladeglazuur. Laura is niet te spreken over haar amandelcake. Het gebak heeft veel weg van een baksteen en het chocoladeglazuur is korrelig en weigert te blinken. Piet Huysentruyt zet in de keuken van Laura de puntjes op de i.
HerhalingSOS Piet
VTM GOLD | Culinair magazine | donderdag 08 jun, 00u00 - 00u30.
Ravioli met een vulling van rivierkreeftjes. Peter heeft al drie keer ravioli met een vulling van rivierkreeftjes bereid, maar telkens is het gerecht mislukt. De pasta blijft taai en het geheel is smaakloos. Piet Huysentruyt leert Peter de culinaire flater om te vormen tot een hoogstandje. - Hartige flensjes. "Een zeemvel met brokjes", zo omschrijft Sharon de hartige flensjes die ze gebakken heeft. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Piet Huysentruyt is niet verrast dat de pannenkoeken te droog zijn, want Sharon gebruikt boekweitmeel. En dat is nog maar de eerste fout. - Amandelcake met chocoladeglazuur. Laura is niet te spreken over haar amandelcake. Het gebak heeft veel weg van een baksteen en het chocoladeglazuur is korrelig en weigert te blinken. Piet Huysentruyt zet in de keuken van Laura de puntjes op de i.
Herhaling