TV-Gids

woensdag, 30 juni 2021

Xena: Warrior Princess

Xena: Warrior Princess

VTM 4 | Avonturenserie | woensdag 30 jun, 11u15 - 12u15.

met Lucy Lawless, Renee O'Connor, Ted Raimi en Kevin Smith

Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furiën een oordeel te vellen over Xena. Hij heeft ontdekt dat ze de moord van haar vader nooit gewreekt heeft en vindt dat zij daarvoor moet boeten. De Furiën geloven zijn verhaal, besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt. Ondertussen nemen Xena en Gabrielle het op tegen een groep krijgers. Na het gevecht stelt Gabrielle vast dat Xena zich heel raar gedraagt.

Herhaling

Xena: Warrior Princess

VTM 4 | Avonturenserie | woensdag 30 jun, 12u15 - 13u10.

met Lucy Lawless, Renee O'Connor, Ted Raimi en Kevin Smith

Xena, Gabrielle en Joxer ontwaken in een stal. Ze besluiten ergens in het dorp te gaan ontbijten. Maar onderweg laat Joxer het leven wanneer hij twee vechtende mannen uit mekaar probeert te halen. De volgende ochtend is dezelfde als de vorige, maar Joxer is opnieuw springlevend. Xena beseft dat er iets niet pluis is. Diezelfde dag herhaalt zich telkens weer, maar steeds sterft er iemand anders. Xena wil die bizarre speling van de tijd tegenhouden, maar ze slaagt er niet in te achterhalen wie of wat de dag eeuwig laat duren.

Herhaling

Xena: Warrior Princess

VTM 4 | Avonturenserie | woensdag 30 jun, 14u25 - 15u25.

met Lucy Lawless, Renee O'Connor, Ted Raimi en Kevin Smith

Ares helpt de machtsbeluste Agathon en zijn mannen een Atheens leger te verslaan door gebruik te maken van een revolutionair metaal dat alles kan doorklieven. Ares heeft de formule van het metaal gestolen van Hephaestus. Xena komt hierachter en wil Ares een lesje leren. Ze haalt vier meedogenloze krijgers uit de gevangenis om haar deze uiterst gevaarlijke klus te helpen klaren. Voor hen zit er niets anders op dan op Xena's voorstel in te gaan, zoniet worden ze door de autoriteiten toch ter dood veroordeeld. Maar Xena en Gabrielle hebben de grootste moeite om de vier in bedwang te houden.

Herhaling