TV-Gids

woensdag, 20 oktober 2021

Komen Eten

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | woensdag 20 okt, 11u20 - 12u05.

met Herman Verbruggen

Corette uit Ravels is 47 en ze heeft een passie voor kurk, zowel beroepshalve als privé. Ze werkt in een familiebedrijf dat kurkvloeren en -wanden verkoopt en heel haar huis hangt vol met kurk. Corette houdt van verandering, daarom krijgen haar muren geregeld een ander kleurtje. Vandaag zijn ze oranje, maar dat kan morgen alweer iets anders zijn. De kurk die Corette verkoopt, komt uit Portugal en daarom kiest ze vanavond voor een Portugees geïnspireerd menu, met onder andere soep van groene kool en een stoofschotel met Portugees spek en zeevruchten. De gasten krijgen een workshop 'creatief met kurk' en toveren oude wijnstoppen om in beeldige kaders.

Herhaling

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | woensdag 20 okt, 18u45 - 19u35.

met Herman Verbruggen

Kris (50) uit het West-Vlaamse Emelgem is raamdecorateur van beroep en perfectionist van nature. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Kris. Vroeger leefde hij om te werken, maar tegenwoordig werkt hij om te leven. Na de uren geniet Kris dubbel en dik van het leven. Hij heeft thuis een eigen zwembad, een jacuzzi, een sauna en elektrische gordijnen. Ook zijn gasten wil Kris in de watten leggen, daarom heeft hij hen gevraagd om hun badpak mee te brengen. Jeroen neemt het zekere voor het onzekere en daagt op in volledige duikersoutfit. Kris serveert voor iedere gast een gepersonaliseerde gin en haalt zijn beste snijmachine boven om de hinde van het voorgerecht flinterdun tot carpaccio te snijden. Het hoofdgerecht is kangoeroe en het dessert wordt cryptisch omschreven als een 'streling voor de zintuigen'.

Herhaling

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | donderdag 21 okt, 01u00 - 01u55.

met Herman Verbruggen

Kris (50) uit het West-Vlaamse Emelgem is raamdecorateur van beroep en perfectionist van nature. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor Kris. Vroeger leefde hij om te werken, maar tegenwoordig werkt hij om te leven. Na de uren geniet Kris dubbel en dik van het leven. Hij heeft thuis een eigen zwembad, een jacuzzi, een sauna en elektrische gordijnen. Ook zijn gasten wil Kris in de watten leggen, daarom heeft hij hen gevraagd om hun badpak mee te brengen. Jeroen neemt het zekere voor het onzekere en daagt op in volledige duikersoutfit. Kris serveert voor iedere gast een gepersonaliseerde gin en haalt zijn beste snijmachine boven om de hinde van het voorgerecht flinterdun tot carpaccio te snijden. Het hoofdgerecht is kangoeroe en het dessert wordt cryptisch omschreven als een 'streling voor de zintuigen'.

Herhaling