TV-Gids

zondag, 31 mei 2020

The Nanny

The Nanny

CAZ 2 | Komische serie | zondag 31 mei, 16u15 - 16u40.

met Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis en Lauren Lane

Fran erft van een tante een familiebontjas, maar weigert die aan te nemen uit solidariteit met Maggie, die strijdt voor dierenrechten. Hiermee beledigt Fran haar moeder Sylvia. Die is woedend dat zij niet met Fran en de, door de andere familieleden gewilde, bontjas kan pronken. Mr. Sheffield probeert via een etentje te zorgen dat zowel hij en Maggie, als Sylvia en Fran weer op goede voet komen.

Herhaling

The Nanny

CAZ 2 | Komische serie | zondag 31 mei, 19u05 - 19u30.

met Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis en Lauren Lane

Fran gaat met de Sheffields mee naar de première van het nieuwe stuk over vakbondlegende Norma Rae. Wanneer ze na afloop bij de premièreparty naar binnen willen, is daar een staking aan de gang. Fran weigert om een stakingslijn over te steken, maar Mr. Sheffield trekt haar er toch overheen en het toeval wil dat dit door de roddelpers wordt gefotografeerd. Het gevolg is dat beiden zich in een talkshow moeten verantwoorden om de schade te beperken.

Herhaling

The Nanny

CAZ 2 | Komische serie | zondag 31 mei, 19u30 - 19u55.

met Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis en Lauren Lane

Maxwell brengt een vrouw mee naar huis om te herstellen van een operatie. De dame in kwestie zit in het verband en ziet eruit als een mummie, zodat het niet vast te stellen is wie het is. Fran vermoedt dat het een beroemdheid is, maar kan er niet achterkomen wie. Niemand, behalve Niles en Mr. Sheffield, weet wie het is en Maxwell is niet van plan het te vertellen, want vrouwen zijn toch niet te vertrouwen. Fran probeert er op alle mogelijke manieren achter te komen en krijgt zelfs hulp van C.C. Het lukt haar uiteindelijk en de volgende dag staat de pers voor de deur. Zal Mr. Sheffield toch gelijk hebben?

Herhaling