TOT NU TOE INGEZAMELD €41.000

Help het Natuurhulpcentrum

Bouw samen met Het Belang van Limburg aan een nieuw huis voor de beestjes! Wil je ook helpen? Stort een bedrag groot of klein op onderstaand rekeningnummer.

Je kan ook geld in onze spaarhuisjes stoppen. Je vindt ze bij de dagbladhandelaar. Wil je iets extra doen voor het Natuurhulpcentrum? Vraag hier je spaarhuisje aan! Dankjewel!

Tom Waes, Urbanus en nog een aantal andere BV's steunen onze actie, bekijk hier wat zij te vertellen hebben.

Laat ook je vrienden weten dat jij het Natuurhulpcentrum steunt!

Hoe meer geld er gestort wordt hoe sneller Oscar de uil zich weer beter voelt.

Waarom hebben we dringend centjes nodig?

Het Natuurhulpcentrum is een opvangcentrum voor zieke of gewonde dieren. Elk dier heeft een veilig plekje nodig om weer te genezen. We willen deze zieke en gewonde dieren een nieuw huis geven! Dat kost natuurlijk geld en hiervoor rekenen we graag op jullie steun! Als we allemaal een beetje helpen dan komen we er wel en kan het Natuurhulpcentrum de zieke en gewonde dieren nog beter verzorgen!

Hoe kan je centjes voor het Natuurhulpcentrum storten?

- Je kan een bijdrage storten op het rekeningnummer BE79 2350 4072 2733. Alle beetjes helpen én vanaf €40 krijg je van het Natuurhulpcentrum ook een fiscaal attest.

- Verder vind je onze spaarhuisjes bij de dagbladhandelaar in jouw gemeente. Heb je nog wat centjes in je zakken? Stop ze in ons huisje en help de diertjes aan een nog betere verzorging!

- Natuurhulpcentrum en Chris Dusauchoit bedankt de sponsors!

Hoe gaat ons huisje er hopelijk uit zien?

Hoe meer centjes we krijgen, hoe knusser we het natuurlijk kunnen maken. Je ziet op de maquette dat we verschillende kamers willen maken. Zo kan elk diertje goed geholpen worden!

Wil je een tekening maken voor in ons huisje?

Wil je ons nieuw huis gezellig maken? Kleur een tekening in en stuur hem op! De kindjes met de mooiste tekeningen winnen een exclusieve rondleiding in het Natuurhulpcentrum van Opglabbeek onder begeleiding van Sil Janssen.

Stuur je tekening vóór 8 december naar Het Belang van Limburg, tav Dorine Hendrickx, Herkenrodesingel 10, 3500 Hasselt.

*Vanaf 40€ krijg je van het Natuurhulpcentrum een fiscaal attest.

Deze bedrijven hebben alvast hun steentje bijgedragen!