De hele maand februari staat in het teken van SOS Budget. We gaan het gevecht aan met de crisis. Vier weken lang brengen we verhalen en tips over SOS winkelen, reizen, energie en wonen. Daarnaast maak je in de HBVL-nieuwsapp elke week kans op een spectaculaire prijs.

Hou de HBVL-nieuwsapp dus goed in de gaten vanaf 6 februari.

Benieuwd naar het dossier en wil je meedoen aan de wedstrijden?

  1. Download alvast de gratis HBVL-nieuwsapp
  2. Lees de verschillende dossier en doe mee aan de wedstrijden vanaf 06/02

Veel succes!  • Week 1 - SOS winkelen: In de week van 6-12 februari geven we je verschillende tips over winkelen. In de HBVL-nieuwsapp maak je daarnaast kans op 1 jaar gratis boodschappen bij Carrefour Groep Cretskens of een waardebon van 5.000 euro bij de HBVL-shop.
  • Week 2 - SOS reizen: De week van 13-19 februari staat in het teken van reizen. Zo maak je in de HBVL-nieuwsapp kans op een gezinsvakantie naar Spanje of een citytrip voor 2 naar New York of een skireis van De Zigeuner.
  • Week 3 - SOS energie: Van 20 tot 26 februari geven we je verschillende tips over energie en hoe je kan besparen op je energiefactuur. In de HBVL-nieuwsapp maak je kans op 1 jaar gratis tanken bij Bruno Service Station.
  • Week 4 - SOS wonen: De laatste week van 27 februari tot 5 maart staat in het teken van wonen. Zo geven wij in de HBVL-nieuwsapp een volledig ge├»nstalleerd keuken inclusief toestellen weg t.w.v. 25.000 van Sleurs&Vangompel.