Klantenservice
Digitaal lezen

Het Belang van Limburg is meer dan de website alleen.

Met je digitale account kan je het nieuws digitaal lezen via de website, de nieuwsapp en de krantenapp. Hieronder vind je meer informatie over digitaal lezen, het aanmaken en beheren van jouw digitale account en het instellen van je nieuwsbrief voorkeuren.

Veelgestelde vragen

+
Wat is het verschil tussen de nieuwsapp, de krantenapp, de plus artikelen en de website?

De gratis artikelen op website van Het Belang van Limburg zijn toegankelijk voor iedereen. Hiervoor dien je geen abonnement te hebben.

De plus artikelen op de website en in de nieuwsapp zijn enkel voor abonnees met een Super, Slim, Digitaal of Snel abonnement ('Wat is mijn abonnementsformule?'). Hiervoor dien je een abonnement te hebben om deze te kunnen lezen. Zorg er wel voor dat je je login activeert.

De krantenapp is enkel en alleen voor Super, Slim en Digitale abonnees. Je vindt er de volledige digitale krant, alsook de bijlagen en extra publicaties.

Tip: Download hier een handig overzicht van alle informatie over het digitaal lezen via onze apps.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

+
Met hoeveel e-mailadressen kan ik mij registreren en lezen?

Je kan maar met één e-mailadres gelinkt zijn aan je abonnement. Zorg er dus altijd voor dat je je aanmeldt met het e-mailadres waarmee je digitaal kunt lezen. Het is mogelijk om je krant maximaal 3 keer per dag te downloaden.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

+
Ik heb een nieuw e-mailadres waarmee ik digitaal wil lezen. Kan ik dit wijzigen?

Ja, dat is mogelijk. Je kan hier je digitale account wijzigen. Meld je aan met je huidige e-mailadres en wachtwoord, pas vervolgens je e-mailadres aan en klik op ‘opslaan’.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

+
Ik kan de plus artikelen niet lezen. Hoe kan dit?

Je hebt een abonnement nodig om de plus artikelen te kunnen lezen. Heb je een abonnement maar lukt het niet om deze artikelen te lezen? Controleer dan of je aangemeld bent met het e-mailadres dat gelinkt is aan het abonnement.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

+
Hoe kan ik de digitale krant lezen?

Je kan de digitale krant lezen met een Super, Slim of Digitaal abonnement (zie ook 'Wat is mijn abonnementsformule?'). Je dient hiervoor eerst je login te activeren. Hiervoor heb je altijd je abonnementsnummer nodig, houd deze dus bij de hand. Je login activeren doe je hier. Ken je je abonnementsnummer niet meer, dan kan je dit raadplegen op de servicepagina onder 'Mijn abonnement'.

Wanneer je je login hebt geactiveerd, kan je de digitale krant lezen. Lukt dit niet? Neem dan contact op via chat. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Heeft deze vraag geholpen?
Ja
Nee
Bedankt voor je feedback!

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Chat met ons

verzenden

Andere diensten

Abonneevoordeel Abonnement Bezorging Digitaallezen Registratie Vakantie Noodbericht Pijl FAQ Zoek Home