HBVL Podcast

Onze journalisten zijn niet meer alleen zichtbaar in de krant of in de app. Je kan vanaf nu ook naar hen luisteren, over thema’s die de Limburgers nauw aan het hart liggen. Na ‘In de ban van de wolf’, waarin we uitgebreid het verhaal van wolvin Naya en haar dood schetsen, kan je in onze nieuwste podcast ‘Limpop’ luisteren naar het verhaal achter Limburgse popsongs.

Vanaf maandag 27 juli vijf dagen lang te beluisteren op onze website, in onze app of in jouw favoriete podcastapp. Andere podcasts die je van ons mag verwachten: een vooruitblik op het nieuwe seizoen van KRC Genk, het dossier van de Noord-Zuidverbinding uitgelegd en spraakmakende Limburgse moorden en verdwijningen. Mis niets door je op onze podcasts te abonneren via jouw favoriete podcastkanaal.

HBvL Podcast

HBvL Sportcast

HBvL Sportcast, dat is jouw maandelijkse update uit de Limburgse sportwereld. Verwacht je aan analyses, vooruitblikken, kritische vragen en gemoedelijke babbels.

Luister hier »
Sportcast
HBvL Podcast

Limpop

Wat hebben Stijn Meuris, Joost Zweegers, Marcel Vanthilt, Axelle Red en Salim Seghers gemeen? Ze lieten minstens één song op de wereld los die met de jaren deel is gaan uitmaken van het collectieve geheugen. Én ze zijn van hier. Limburgse songs en het verhaal daarachter, dat is de basis van Limpop.

Volg de Podcast:

iTunes Google Spotify
Luister hier »
Limpop
logoKoersisvanons
HBvL Podcast

In de ban van de wolf

Al meer dan twee jaar is Limburg in de ban van de wolf. De komst en dood van wolvin Naya zorgden voor een ongekende polarisering en emotionaliteit. Samen met experts en getuigen schetsen we het verhaal van de Limburgse wolvin.

Volg de Podcast:

iTunes Google Spotify
Luister hier »
In de ban van de wolf