Document

Duurzaam leven

Hoe duurzaam leeft de Limburger? In welke gemeenten wonen de duurzaamste Limburgers? En wat kan je zelf doen als je duurzamer wil gaan leven? Lees alles over de mening van 4.418 Limburgers in Het Grootste Limburgonderzoek Ooit van Het Belang van Limburg en UHasselt.

Naar Duurzaam leven

Het zorgrapport

Hoe lang voelt de Limburger zich jong? En vanaf wanneer ben je oud? Hoe goed zorgen we voor elkaar in onze provincie? Waar willen we liefst wonen als we oud zijn? Hoe denkt de Limburger over euthanasie en hoe willen we ons levenseinde regelen? Ontdek het in Het Grootste Limburgonderzoek Ooit over zorg van UHasselt en Het Belang van Limburg: 8.868 Limburgers gaven hun mening.

Naar Het Zorgrapport

De Ondernemende Limburger

Hoe ondernemend is de Limburger? Hoeveel Limburgers dromen van een eigen zaak? Of wat houdt ons tegen te ondernemen? Heb je meer kans op slagen als je opgroeit in een ondernemende familie? Hoe krijgen we meer ondernemende dynamiek in onze provincie? En wie zijn de rijkste Limburgse ondernemers?

Naar De Ondernemende Limburger

De Gemeenterapporten

Hoe graag wonen mensen in jouw gemeente? Hoe veilig voelen ze zich er? Hoeveel verdienen ze? En hoe tevreden zijn ze over de gemeente? Wij vroegen het aan 10.624 Limburgers. Ontdek alles over jouw gemeente in De Gemeenterapporten.

Naar de gemeenterapporten