Een pizza met nacho’s, frieten of nuggets? Dit zijn de zotste pizza’s van Limburg
Takeaway tip: bij Gezondigd haal je gezonde gerechten uit de wereldkeuken af
Tiktok-tip: sommelier legt uit waarom je een halfvolle wijnfles maar beter niet afsluit met de kurk
DE GROTE TEST. Topchocolatier Dominique Persoone proeft 15 paaseitjes en een huismerk blijkt het beste: “Zowaar het lekkerst van allemaal”
Twee sterke drankjes en een zacht-zoete vermouth: zo maak je een onweerstaanbare cocktail
OVERZICHT. Meer dan vijftien toffe ontbijtadresjes die een heerlijke paasbrunch serveren
GEPROEFD. In Loons restaurant staat de smaak voorop en dan pas het prachtige uitzicht
Waar eet … politica Nawal Farih? “Hier steekt de Italiaanse chef een flinke portie liefde in al zijn gerechten”
Nu kopen voor de prijs stijgt of de hype niet waard? Onze wijnkenner proeft vier Franse landwijnen uit de supermarkt
GETEST. Eilandje van Antwerpse Brouw Compagnie: een zomerbier in balans
Eerste Afrikaans restaurant in Limburg serveert gegrilde geit, cassave en oliebollen
Fabrizio opent Grieks restaurant in Beringen: “Tijdens de eerste maand doe ik de leveringen zelf”
Superfruit of supervervuild? Bosbessen net toegevoegd aan Dirty Dozen
Tong blijft de populairste, maar één vis is aan een opmerkelijke opmars bezig
Takeaway tip: koppel brengt Indische keuken naar Herk-de-Stad: “Tikka massala als favoriet”
Jeroen Meus bakt verjaardagstaart: exotische pavlova, chocoladetaart met kokos en biscuit met limoen
DE GROTE TEST. Topslager proeft 13 soorten vegetarisch gehakt en buist er slechts één niet: “Enige waarbij je een heel klein beetje zou kunnen gaan twijfelen”
Waar eet … Loredana Falone? “Hier waan ik me onmiddellijk in la bella Italia”
Waar in Limburg eet je de lekkerste lasagne? Onze topchef deelt een 5 én een 10/10 uit
Breng de zon in huis met deze oldskool cocktail op basis van sinaasappelsap
Alternatief voor porto? “Dit zijn 4 écht authentieke Portugese wijnen: 100% gemaakt van lokale druiven”
GETEST. Tipsy Gold: goudblonde tripel houdt de geuren ver van je neus ★ ★ ☆ ☆ ☆
Grote verschillen tussen sterrenrestaurants: hier eet je het goedkoopst en zo kan je de prijs nog drukken
Deze vier piepjonge koks brengen de volgende Michelinsterren naar Limburg: “Elke zondag sta ik van 9 uur tot middernacht in de keuken”
Comeback kid Wout Bru (53) verovert na acht jaar opnieuw een Michelinster: “Het is en blijft het hoogste wat je kan bereiken’”
Het inspirerende verhaal achter het enige nieuwe tweesterrenrestaurant: “Eén boodschap heb ik voor de jeugd”
GEPROEFD. In Pelts restaurant eet je in een huiselijk en warm interieur met voldoende privacy
Deze Vlaamse topchefs verliezen vlak voor hun pensioen Michelinster: “Ik had dat telefoontje niet verwacht”
Onze foodreporter waagt een gokje: deze Limburgse restaurants maken kans op een Michelinster