Limburg heeft er met ‘Limburgse Schone’ nieuw streekbier bij
Onder meer met appels uit Haspengouw en snippers van eikenbladeren uit de Hoge Kempen komt dit …
Het Levenswater van Genoels-Elderen is de Haspengouwse grappa
Distillaten van druiven? Italië heeft zijn grappa, Frankrijk zijn cognac, Griekenland zijn …
Say cheese: bij deze kaaswinkels kunnen liefhebbers hun hartje ophalen
Een lekkere fondue van smeuïge gesmolten kaas om je brood in de doppen, of gewoon een heerlijk …
Geproefd: het afhaalmenu van Khamphet in Genk is Thailand in een doosje
Nu we niet kunnen reizen, zoeken we de exotische sfeer bij ons op. Met de takeawaygerechten van …
Coronaproof dineren bij Ralf Berendsen in La Butte aux Bois voor 500 euro
Tweesterrenrestaurant La Source in La Butte aux Bois heet vanaf nu Ralf Berendsen, en die …
Geproefd: Ogst in Hasselt bewijst dat een sterrenmenu wél in een box kan
Vaak gehoord sinds de corona-uitbraak: een sterrenmenu kan je niet in een afhaalbox brengen. Of …
Schreeuwende topkok Pajtim Bajrami wordt kasteelkok in de Ardennen
Chefkok Pajtim Bajrami heeft zijn bistroplannen opgeborgen en trekt naar de Ardennen. Hij gaat …
Schreeuwende topkok Pajtim Bajrami wordt kasteelkok in de Ardennen
Geproefd: prachtige chardonnays van Crutzberg dankzij steile zuidhelling
Haal de Aziatische keuken in huis met een lekker wokgerecht
Geproefd en afgekeurd: de lekkerste moelleux maak je zelf (met dit recept)
Pizzaketen Domino’s opent vier nieuwe filialen in Limburg
Tony’s Chocolonely niet langer slaafvrij
Geproefd: bij Zus & Zo in Bocholt krijg je de wereld op je bord
Zoetigheid voor Valentijnsdag? Bij deze adresjes zit je goed
Foodtrends voor 2021: nog meer plantaardig, Afrikaans én pikante drankjes
Dominique Persoone zoekt naar de kers in pralines met kersenlikeur