“91% van onze abonnees raadt digitaal lezen aan!”

Digitale krant

De HBVL kranten-app voor abonnees

De digitale krant kan je ’s morgen al vanaf 6u downloaden en lees je waar en wanneer je maar wilt. De krant past zich aan naar elk scherm en kan je dus zowel lezen met een smartphone, tablet of computerscherm. Hoe je digitaal kan lezen, lees je hier. Lees je de krant liever zoals een papieren krant? Dan kan je hem ook in pdf-vorm bekijken.

DOWNLOAD »

Wekelijkse bijlagen en rubrieken

Naast het dagelijkse nieuws, vind je in onze krant ook wekelijkse bijlagen terug zoals de Goednieuwskrant, Sportkrant en De Buurtkrant. In de rubriek “Voor U Opgelost” kan je al je consumentenproblemen aankaarten. In de rubriek “Limburger én Wereldburger” lees je elke donderdag een opmerkelijk succesverhaal van een Limburger in het buitenland.

Weekendmagazines

In het weekend verwennen we onze lezers met 3 gratis weekendmagazines; Sjiek, Goesting en De Markt.

Selectie van de redactie

Naast onze dagelijkse nieuwsbrieven (waar je niet noodzakelijk voor ingeschreven bent), ontvang je als abonnee ook een exclusieve ‘selectie van de redactie'. Deze nieuwsbrief krijg je dagelijks twee maal, rond het middaguur en 's avonds. In deze middageditie lees je als eerste het artikel dat onze vroege reporter in de voormiddag maakte. Net voor de krant 's avonds naar de drukkerij vertrekt sturen we je nog een nieuwsbrief. Daarin kan je als abonnee al een viertal artikels lezen die de volgende dag pas in de krant verschijnen. Je krijgt dus als het ware elke avond een primeur in je mailbox.