Spillie maakt blijde intrede in Roeselare

Gisteren werd 'Big Brother'-winnaar Steven op de markt van het West-Vlaamse Roeselare nog eens in de schijnwerpers gezet. Ondanks het gure winterweer daagden er toch 2.000 sympathisanten op voor Spillie.
BR>

Ferrari


Voor de rebelse 'Big Brother'-held zelf zijn neus aan het venster stak, werd Roeselare opgejut door de Young Tennessee-dansers en een speaker die te pas en te onpas 'Niet te doooeen!' door de micro schreeuwde.
Even later mocht Steven 'Spillie' Spillebeen zelf zijn blijde intrede doen. In een rode ferrari en met verrassend vuurwerk miste hij zijn entree niet. De massa scandeerde ondertussen onophoudelijk «Niet te dooeen!».
Spillie sloeg de handen voor z'n gezicht en stamelde vol ongeloof: «Djeezes maat, zoveel volk!» Hij had ook een boodschap voor de samengestroomde menigte: «Be yourself» en «Live your life, da's de kracht van Spillie».

Plop


Vervolgens mocht de chou van het drukst bekeken huis van Vlaanderen in een hoogtewerker kruipen om zijn fans wat Spillie-petjes toe te werpen. Eenmaal met beide voeten op de grond, was het tijd voor een gesmaakt Plop-dansje.
Op een reuzenscherm werden beelden uit 'Big Brother' getoond: Spillies dakavontuur, het losvijzen van de deur, de dagboekkamermomenten... Opvallend: ook Betty is nog steeds razend populair, Bart en Katrijn kunnen daarentegen op minder bijval rekenen in hartje West-Vlaanderen.

Bulldozer


Tenslotte mocht de 'koning van de stopwoorden' op symbolische wijze komaf maken met zijn 'Big Brother'-verleden door het dak van een 'mini-BB-huis' te beklimmen, het van scharnieren te ontdoen en het plat te walsen met een bulldozer. Spillie koos uit de drie opgetrommelde bulldozers voor het grootste exemplaar. Het feest in Roeselare werd afgesloten met een 'Spillie Party' met als speciale gast slagersvrouw Betty. Begrijp je?