Bocelli tafelt met Tura in Zonhoven

Print
De beroemde Italiaanse tenor Andrea Bocelli dineerde vrijdag samen met zijn Belgische collega Will Tura in Zonhoven. Deze ontmoeting kwam tot stand dankzij Bocelli's goede vriend Toni Etneo, die in Zonhoven de wijnzaak 'Selezione Vini Italiani' uitbaat. Andrea Bocelli is in het jonge verleden al een aantal keren bij Etneo op bezoek geweest.
BR>«Ik begeleid Andrea nogal eens als hij voor een televisieoptreden hier ergens in de buurlanden wordt uitgenodigd,» zegt Etneo. «Vrijdag heb ik Andrea nog van Ivo Niehes 'De Tros tv-show' naar de liveshow van Miss België gevoerd. Daarna heb ik Bocelli en Tura samengebracht.»
En Will, viel contact met Bocelli mee? «Absoluut. Ondanks zijn status als tenor is Andrea eenvoudig gebleven. Zijn entourage trouwens ook. Andrea praatte louter over muziek en zijn stem. Bocelli is ook een allround artiest. Hij staat open voor vele stijlen. Aan tafel zong ie trouwens nog 'Strangers In The Night'. Ik ben enorm dankbaar voor de tips die hij mij gegeven heeft. Net als Bocelli wil ik blijven bijleren. Nu ik aan mijn gospeltournee bezig ben, kunnen Andrea's tips nog goed van pas komen...»