Betty wil retourticket terwijl Frank teen breekt

Dat ontevredenheid en ergernis bij de deelnemers van 'Big Brother' niet zou uitblijven, kon iedereen voorspellen. Dat mensen uit het programma zouden willen stappen, had ook iedereen gedacht. Dat Betty de eerste zou zijn, verwachtte niemand.

Ri.V.

BR>Dinsdag kondigde een deelneemster van 'Big Brother' aan dat ze terug naar huis wil. Naar eigen zeggen zou ze geen mens meer zijn. Het gemis aan seks en luxe steekt ze niet onder stoelen of banken en het feit dat er geen sigaretten meer in het huis zijn, is voor haar ondraaglijk. Althans, zo kon men gisteren op de website van het programma vernemen. Maar, ondanks al deze ongemakken is de 24-jarige blondine op haar beslissing teruggekomen. Nadat de andere bewoners haar overtuigden, heeft Betty besloten toch nog in het huis te blijven. Met of zonder T-shirts met logo's van Belgische bedrijven. Inderdaad, 'Big Brother' verbiedt de deelnemers vanaf nu T-shirts te dragen met reclame van bedrijven erop. Door deze maatregel worden Bart, Glenn en Spillie gedwongen hun garderobe te beperken.

Gisteren mocht het dan wel niet vrijdag maar woensdag de 13de zijn, voor Limburger Frank Molnar kwam er toch een ongelukje... Toen 'Big Brother' gisteren muziek door de intercom stuurde en alle bewoners zich bijgevolg razendsnel naar de dansvloer begaven, stootte Frank zijn teen. Wat bleek: de middelste teen van zijn linkervoet had alle kleuren van de regenboog en was gebroken. Gevolg: gespalkte teen en een verzachtend zalfje smeren... 'Big Brother' zal nu beslissen of Frank al dan niet bevoorrecht wordt en verstek mag laten gaan tijdens de dansmarathon.