Medebewoners willen Edith en Marijke weg

In de 'Big Brother Live Show' van gisteravond werden Edith en Marijke door hun medebewoners genomineerd als eerste afvallers. BB-kijkend Vlaanderen kan nu een week lang op één van deze twee bewoonsters stemmen door te bellen op het nummer: 0900/000.11. De bewoonster die de meeste stemmen op haar naam krijgt, moet op zondag 17 september noodgedwongen het Big Brother-huis verlaten.

RdC

BR>Gisteren was een aantal Big Brother-supporters naar de Medialaan afgezakt om de bewoners vanop afstand een hart onder de riem te steken. Onder hen zelfs een man met een rijdend frituurtje, die alle aanwezigen alvast met een volle maag van het evenement wilde laten genieten.

Steven, die vrijdag een wanhopige oproep deed om hem aan gel te helpen, werd intussen op zijn wenken bediend. Kort na de uitzending stonden er binnen de kortste keren een honderdtal mensen uit alle hoeken van Vlaanderen aan de Medialaan. Sommigen met gel, anderen gewoon op prospectie en de rest om te zien wie de uitdaging aandurfde. De bewakers hadden hun handen meer dan vol. Zij werden verschalkt door een paramotor - een gemotoriseerde parachutist, zeg maar - die in de Big Brother-tuin drie zakjes met 'Stuff' dropte. Steven was in de wolken.