Filip en Mathilde in New York

'Royalty' is meegereisd met prins Filip en prinses Mathilde naar New York. In de uitzending van zondag krijgt u een eerste impressie van hun ontmoeting met de Belgische gemeenschap en een wervelende reportage over Amerikaanse VIPs en de meest mondaine pleisterplekken in New York.

RdC

BR>Er is ook aandacht voor de binnenlandse agenda van de koninklijke familie: koningin Fabiola woonde in Hasselt een opvoering bij van de musical over haar betreurde voorgangster Astrid, koning Albert en koningin Paola ontvingen op het koninklijk paleis samen met Filip en Mathilde de vertegenwoordigers van het Corps Diplomatique.

Voorts een zomerreportage over de reis van prins Laurent naar Mauretanië. Hij ging er kijken of het geld van zijn eigen KINT-instituut, dat moet dienen voor herbebossing en tegen de oprukkende woestijn, goed besteed wordt.

Er is ook het tweede deel van het interview met Maria Esmeralda, die exclusief beeldmateriaal ter beschikking stelde uit haar eigen collectie. Ten slotte nog beelden van het Bal van het Rode Kruis in Monaco, met de Grimaldi's in de hoofdrollen.

Royalty, zondag, VTM, 18.25 uur