Luk Alloo ontvoert Garry Hagger

HAMME - Hilariteit bij de huwelijksontvangst van Garry Hagger op het gemeentehuis. Daarvoor zorgden Luk Alloo en zijn TV6-ploeg. Die ontvoerden de populaire zanger net voor hij naar een feest vol verrassingen vertrok.

BR>Meer dan een uur gijzelde Alloo de Hamse charmezanger. Hij sloot hem samen met drie mooie meisjes op in een wagen. «Om hem te doen nadenken over zijn huwelijk,» verklaarde Luk Alloo. Ondertussen stond de harmonie Sint-Cecilia uit Tielrode geduldig te wachten op haar idool. Dina, de vrouw van Garry Hagger, trok dan maar alleen naar het gemeentehuis. Daar wachtte ze in bruidsjapon, samen met fans en schepencollege, op Garry. Pas na een uur liet Alloo zijn gijzelaar los. Het feest kon eindelijk beginnen.

Volgens burgemeester Paul Van de Casteele zijn er drie redenen om Garry Hagger te vieren. «Als dank voor de onbezoldigde medewerking aan het massaspel Vuur over Dijkenland waarin hij het Spinnerslied vertolkte. Daarnaast brengen we hulde aan de man wiens muzikale carrière een kwart eeuw geleden startte. Tenslotte wensen wij Garry Hagger en zijn vrouw Dina geluk met hun huwelijk in Las Vegas.»

«Ik wil de aanwezigen vragen of er geen bezwaren zijn tegen dit huwelijk,» vroeg de burgemeester. Alleen Alloo doorbrak de stilte. «Ik heb bezwaar. Het is niet de eerste keer dat Garry huwt. Daarom wil ik van de twee horen dat ze het echt menen.» Garry en Dina antwoordden met een volmondig «ja». Tot verrassing van het echtpaar nam het komisch duo Luc Caals en Dirk Van Vooren de leiding van de plechtigheid over.

Met de ondertekening van het Gulden Boek kreeg Garry Hagger meteen een plaats in de rij van Hamse ereburgers. Net op dat moment stelde de zanger vast dat zijn vrouw Dina op haar beurt door Alloo was ontvoerd. Vervolg op woensdag 6 september bij TV6.

Aangeboden door onze partners