Posh Spice heeft hersenvliesontsteking

Zondag zou Victoria Adams, alias Posh Spice, naar Brussel komen om haar single te promoten, maar dat feestje gaat niet door. De poptser blijkt een virale hersenvliesontsteking te hebben opgelopen. Daardoor moet ze een promotie-opdrachten waaronder een tv-optreden schrappen. Posh werd ziek in Duitsland en is meteen overgevlogen naar haar huis in Engeland.

K.M.

BR>Nog meer Posh-nieuws: Victoria en haar echtgenoot David Beckham hebben hun poging gestaakt om de publicatie van een boek over hun leven tegen te gaan. Het koppel geeft toe aan de principes van vrijheid van meningsuiting na hun rechtsgeding tegen de auteur Andrew Morton.

Posh en Becks protesteerden tegen 2.500 woorden van het boek dat geschreven werd met hulp van hun ex-lijfwacht. Maar de sterren hebben een akkoord bereikt met de uitgeverij.

Volgens hun advocaat betekent dit niet dat Posh en Beckham plots akkoord gaan met de inhoud van het boek dat in oktober wordt uitgebracht. De betwiste woorden zullen trouwens in het epistel te lezen zijn.