Andrea Corr strikt Gavin 'Bush' Rossdale

Andrea Corr, lid van de Ierse popgroep The Corrs, is in alle stilte een romance begonnen met Gavin Rossdale, frontman van de rockband Bush. De tortelduifjes hebben elkaar pas vorige maandag ontmoet. Ze werden door gemeenschappelijke vrienden aan elkaar voorgesteld in het trendy Japanse restaurant Nobu in Londen. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk, weet The Sun.

K.M.

BR>Het nieuwe muziek-koppel is dinsdag gesignaleerd op een party en in een restaurant. Woensdag brachten ze de dag door in Gavins woning in de Londense wijk Primrose Hill.

Klein detail: Rossdale heeft al een aan/af-vriendinnetje, namelijk Gwen Stefani, de zangeres van de Amerikaanse groep No Doubt. Stefani werkt momenteel in Los Angeles.

«Gavin weet nog niet wat hij met Gwen gaat doen,» ratelt een vriend van Rossdale in The Sun. «Hij kent Andrea nog maar enkele dagen en is voor haar gevallen. Hij krijgt maar niet genoeg van haar.»

Rossdale is niet de meest trouwe partner geweest tijdens zijn vier jaar durende relatie met Gwen Stefani. Hij liet haar vorig jaar al eens vallen voor een vrijpartij met fotomodel en actrice Michelle Hicks, tijdens opnames voor een videoclip. Verder stoeide hij met Amanda de Cadenet en Courtney Love. Gedurende drie maanden papte hij ook aan met Nicole Appleton van de groep All Saints.

En daarmee is de cirkel rond want het is al de tweede keer dat Andrea Corr een ex-lief van Nicole Appleton opscharrelt. Andreaatje dook vroeger tussen de lakens met Robbie Williams. 't Is precies een kleine wereld, die muziekwereld.