Puffy verrast Jennifer met party

Stoere rapper Puff Daddy heeft zijn peperkoeken teddybeerhartje nog eens getoond. Hij organiseerde een surprise-party voor de dertigste verjaardag van zijn vriendinnetje Jennifer Lopez.

K.M.

BR>Puffy spendeerde 3,2 miljoen frank voor het feestje in het Lotus Club Restaurant in New York. De zaal werd gedecoreerd met balonnen, bloemen, een enorme verjaardagstaart en... een reusachtige foto uit Jennifers baby-album.

Op de gastenlijst pronkten o.a. de namen van 'N Sync-leden Lance Bass en Justin Timberlake. Die mochten met de andere genodigden «surprise» schreeuwen toen de nietsvermoedende Lopez binnenstruinde.

De overdonderde Jennifer barstte volgens ooggetuigen in tranen uit. Toen de sexy zangeres en actrice een beetje bekomen was van de verrassing, gaf Puff Daddy een teken aan de band, die Jennifers favoriete latino-muziek begon te spelen. Het paartje danste en kuste tot in de vroege uurtjes.

Ze kunnen er maar beter van profiteren nu het nog kan. Er hangt Puff immers een straf van vijftien jaar cel boven het hoofd wegens verboden wapenbezit.

Aangeboden door onze partners