Scary Spice knokt op party

Spice Girl Mel B heeft haar bijnaam Scary Spice vorige week alle eer aangedaan. De popzangeres geraakte donderdag betrokken in een gevecht tijdens een showbizz-feestje: ze sloeg een andere vrouw op haar neus.

K.M.

BR>«Iedereen was zich aan het amuseren toen er plots geschreeuwd werd,» herinnert een andere gast zich. «Mel trok aan de haren van een blonde vrouw. De blondine had haar vingers in Mels haren gezet. Ze scholden elkaar de huid vol.»

Scary Spice kreeg schoon genoeg van het haarworstelen en schakelde de grove middelen in: ze verkocht haar tegenstreefster een mep in haar gezicht. «Mel sloeg haar van zich af,» zegt de ooggetuige. «Ze is verbazingwekkend sterk. Ze slaat als een vent. De aanwezigen konden amper geloven dat ze een Spice Girl zagen vechten.»

Uiteindelijk haalde de Britse tv-presentator Richard Blackwood de twee kemphennen uit elkaar. Hij nam Mel B mee naar buiten.

In de herfst brengt Scary Spice haar nieuwe solo-single uit. De song handelt over haar stukgelopen huwelijk met de Nederlander Jimmy Gulzar.