Nieuwe partner voor Scully

Na acht reeksen van 'The X-Files' houdt David Duchovny, de acteur die agent Mulder speelt, het voor bekeken. Hij zal nog in 11 van de 26 nieuwe afleveringen meedoen en dan vervangen worden. Het vakblad 'The Hollywood Reporter' heeft de namen gepubliceerd van de kandidaten voor Duchovny's opvolging. Het gaat om vrij bekende acteurs. Bruce Campbell, bekend van 'Evil Dead' en een aantal B-films, Lou Diamond Philips (Ritchie Valens uit 'La Bamba'), Robert Patrick (schurk in 'Terminator') en Hart Bochner (Ellis uit 'Die Hard'). Favoriet voor de rol is volgens het blad echter Chris Noth, die in de advocatenserie 'Law and Order' zes seizoenen lang detective Mike Logan was.

RdC

BR>David Duchovny heeft zijn zinnen gezet op een filmcarrière. Zijn recentste film, de romantische komedie 'Return To Me', met Minnie Driver, was nochtans geen succes.

Actrice Gillian Anderson heeft zich toevallig net laten ontvallen dat ze ook in het echte leven klaar is voor een nieuwe partner. Ze scheidde van haar man Clyde Klotz toen haar dochtertje Piper twee jaar was en heeft inmiddels een aantal mislukte relaties achter de rug. Anderson beweert klaar te zijn voor een meer duurzame verhouding, ook al omdat ze een tweede kind wil.