Scholieren vinden creditkaart van Pamela Anderson

Een groep scholieren uit New Jersey heeft actrice Pamela Anderson een flinke smak geld bespaard. De seksbom - we gaan het nu even niet over de kleur van haar lokken hebben - was vorige zondag haar creditkaart vergeten bij een geldautomaat.

K.M.

BR>«Ongelooflijk,» debiteerde een opgeluchte Pamela achteraf tegen de scholieren. «Ontzettend stom van me.»

Anderson was zondagmorgen met haar zoontje Dylan aan het shoppen in een winkelcentrum in Malibu. Ze was naar een geldautomaat gestapt, had haar kaart ingestoken maar was weer vertrokken zonder een transactie te verrichten... én zonder kaart.

Scholieren Kristina Pentek en Sarah Hom arriveerden vlak na Pammy aan de geldautomaat. Het apparaat vroeg hoeveel geld ze wilden afhalen. Daardoor besefte Pentek dat er al een kaart in de automaat zat, en ze zag tot haar stomme verbazing dat een heel beroemde vedette de eigenaresse was.

«Ik kon het niet geloven toen de kaart eruit floepte en ik de naam zag: Pamela Sue Anderson,» vertelt Loretta Jaccoma, die de groep scholieren begeleidde op een jeugdcongres in Malibu.

Uiteraard werden de eerlijke vinders beloond voor de teruggave van de creditkaart: ze kregen een foto én een grote smile van la Anderson.

Aangeboden door onze partners