Wendy's Mercedes is een 'tweedehands' van Paola

Gisteren zag u in deze krant een foto van de Mercedes ML 430 die prins Laurent cadeau heeft gedaan aan zijn vriendin Wendy van Wanten. Hieruit blijkt nog eens dat Laurent niet alleen onze leukste maar ook onze meest genereuze prins is.

RdC

BR>Er zit aan de auto-story echter nog een leuker verhaal vast, over de herkomst van de Mercedes ML 430. De blauwe terreinwagen in kwestie werd twee maanden geleden nl. uitgekozen door het Hof. Het was een aanwinst van koning Albert en koningin Paola, die er hun oog op hadden laten vallen om ermee op reis te gaan, naar Zuid-Frankrijk en zo. Naar we uit betrouwbare bron hebben vernomen, werd de auto drie dagen later al terug ingeleverd. Het had uiteraard niets te maken met de kwaliteit van de wagen. Het probleem was Paola er op een of andere manier niet echt lekker in zat.

Twee maanden nadat zijn moeder de wagen weer had ingeleverd, is prins Laurent de ML 430 komen afhalen voor zijn vriendin Wendy van Wanten. Een beetje oneerbiedig uitgedrukt, zou je dus kunnen zeggen dat Wendy nu rondrijdt met een 'tweedehands' van Paola. De wereld is klein.