Britney krijgt huwelijksaanzoek

LONDEN -

K.M.

BR>Volgens de Britse sensatiekrant News Of The World gaat popnimfje Britney Spears (18) trouwen met haar lief Justin Timberlake (19) van de popgroep 'N Sync. Naar verluidt heeft Justin een aanzoek gedaan tijdens een recente trip naar New York. Hij knielde romantisch voor Britney neer, vroeg haar ten huwelijk en toen ze ja zei, toverde hij een diamanten verlovingsring van 1,9 miljoen frank te voorschijn, claimt de krant.

«Ze zaten in een café een koffie te drinken toen Justin de ring uit zijn zak haalde,» zegt een goede vriend van Timberlake in de Britse krant. «Britney zat met haar mond vol tanden. Een datum voor de trouw is nog niet vastgelegd. Ze doen het kalmpjes aan. Ik denk dat ze het nog niet eens aan hun ouders hebben verteld.»

Spears en Timberlake kennen elkaar al jaren. Ze traden in 1993 samen op in 'The Mickey Mouse Club' op de Amerikaanse televisie. Zij was toen elf, hij twaalf. In 1998 ontmoetten ze elkaar opnieuw, toen Britney het voorprogramma verzorgde voor 'N Sync tijdens een tournee in Amerika. Sindsdien hadden ze knipperlichtrelatie.

«Het zijn nog maar tieners, maar geldproblemen zullen ze niet hebben,» zegt de vriend van Justin. «Ze bulken allebei van de poen.»

Al bij al kan u dit bericht toch maar best met een flinke kruiwagen zout nemen. The News Of The World durft de bal al eens serieus mis slaan. Zolang de woordvoerders van Britney Spears niet officieel reageren op dit huwelijksgerucht, mag u van haar blijven dromen, heren. Of van hem.