Liefdesrivaal voor Leonardo di Caprio

Filmster Leonardo DiCaprio dreigt zijn lief kwijt te raken. De ex-minnaar van het Braziliaanse fotomodel Gisele Bundchen maakt haar immers opnieuw het hof. Playboy-miljardair Jaolo-Paulo Diniz haalt alle middeltjes boven om de beeldschone Bundchen uit de armen van de rokkenjagende Hollywood-vedette te lokken.

K.M.

BR>Diniz verleidde Bundchen tot een etentje in zijn exclusieve toprestaurant in Saõ Paulo. «Het was een intiem etentje. Diniz kon zijn handen niet van haar af houden, maar zij scheen dat niet erg te vinden,» zegt een ooggetuige. Twee dagen later wandelde de playboy uit Giseles appartement.

De miljardair heeft nog meer pijlen op zijn boog. Dit weekend organiseert hij een party voor Gisele in zijn luxueuze strandhuis, dat op een eiland ligt. Hij heeft beloofd dat hij al haar vrienden zal laten overvliegen, waar ze zich ook ter wereld bevinden.

Vorige maand doken de geruchten op dat DiCaprio en zijn vriendin een appartement zochten in New York. «Leo zal moeten vechten voor Gisele. Zij en Diniz kennen elkaar al jaren,» weet een insider.

Bundchen verblijft momenteel in Brazilië naar aanleiding van de modeweek in haar land.