wint fotowedstrijd

In juli en augustus geeft Het Belang van Limburg zoals bekend alle Limburgse jeugdverenigingen de kans om foto’s in te sturen vanop en over hun bivak of kamp.

Wij zorgden er dan voor dat die kiekjes in de krant en op onze website www.hbvl.be terechtkwamen. De respons was ook dit jaar opnieuw massaal. Zo’n 250 jeugdbewegingen stuurden één of meer foto’s op.

En het moet gezegd, de kwaliteit was prima. We merken gewoon dat er op bivak of kamp echt tijd wordt gemaakt om voor onze krant een mooie foto te maken en zo het thuisfront te verrassen.

Onze fotodienst heeft alle foto’s onder de loep genomen en een selectie gemaakt. 50 fotografen en journalisten van onze krant hebben dan gestemd. Het werd een ware nek-aan-nekrace. De uiteindelijke winnaar is een foto van de chiromeisjes van Meeuwen, die midden juli op bivak waren in Lokeren. De foto werd gemaakt door Inge Verheyen, tijdens een daguitstap naar zee. Met zijn allen trokken ze naar Blankenberge. En ook de zon was van de partij.

De actieve Chiro van Meeuwen (met Anne Braekers als hoofdleidster) telt zo’n 100 leden, en heeft toevallig deze zondag van 14 tot 17 uur haar startdag in de lokalen achter ‘t Heem.AS

Chiro Vreugdeland uit Meeuwen heeft de vierde editie gewonnen van onze fotowedstrijd rond het Kampjournaal. De winnende jeugdbeweging ontvangt een waardebon van 2.500 euro van Benji Fun.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer