“Scherp staan is de boodschap”

- Trainer Stefan Kicken (foto) kijkt voor de tweede keer dit seizoen zijn ex-ploeg Verbroedering in de ogen. “Veel mensen verwachten een makkelijke zege van Hasselt, maar ik hoegenaamd niet. Verbroedering wil revanche voor de nederlaag in de beker en hun 1 op 6 zal hun nog meer motiveren om bij ons iets te rapen. Scherp staan is dus de boodschap.” Door de komst van Van de Poel worden de plaatsen in de Hasseltse kern nog duurder. Leidt dit niet tot spanningen? “Het bestuur verlangt dit jaar een prijs. Als je dat doel wil bewerkstelligen heb je een grote kern nodig. Iedereen moet heel scherp staan of er staat iemand anders klaar. Dinsdag heb ik een oefenmatch tegen Zepperen ingelast om de jongens die minder aan bod komen hun kans te geven. Wel, ik was niet tevreden. Die wedstrijd bevestigde dat ik in de eerste twee matchen de juiste keuzes heb gemaakt”, besluit Kicken. FrBa

HASSELT: Deckers (knie) revalideert bij de kinesist. Zels en Verboven doen wedstrijdritme op bij de invallers. Trainer Kicken duidt de zestiende man aan na de invallerswedstrijd.

De kern: Maes, Vincken, Collas, Doba, J. Geebelen, Corvilain, Vandeurzen, Sroka, El Barham, C. Geebelen, Mellemans, Derwael, Van De Poel, Maris, Henderix, x.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer