Lees hier het einde van het laatste Harry Potterboek!

Het laatste boek van Harry Potter, 'Harry Potter and the deathly hallows', was dinsdag even te lezen op het internet. In Amerika heeft iemand het boek bemachtigd en alle pagina's gefotografeerd.

ksleurs

BR>

Tegenover de Britse krant The Times heeft Neil Blair, één van de advocaten van schrijfster J.K. Rowling, woensdag verklaard dat dit het echte zevende Harry Potterboek is.

Er is al heel veel gewed op wie er sterft aan het einde van de Harry Potterreeks en er circuleren verschillende plots op het internet.

Volgens de website die het boek liet zien, sterven de twee slechteriken Voldemort en Sneep. In het laatste hoofdstuk maakt het boek een sprong van 19 jaar. Harry is dan getrouwd en heeft kindjes die ook naar Zweinstein gaan.

De internetversie was niet van erg goede kwaliteit, want de auteur ervan heeft gewoon de meer dan 700 bladzijden van "Harry Potter and the Deathly Hallows" (De Relieken des Doods) gefotografeerd.

Het boek was maar heel even online. Toch hebben duizenden mensen het boek van J.K.Rowling al gedownload.

De dader heeft de foto's waarschijnlijk kunnen maken in een boekhandel waar de kartonnen dozen met boeken al geopend waren.