Natascha Kampusch is verliefd op zoon van advocaat

Print
Volgens verscheidene Oostenrijkse en Duitse media heeft Natascha Kampusch, die een jaar geleden wist vrij te komen uit de kerker van haar ontvoerder Wolfgang Priklopil, weer zin in het leven en de liefde.
BR>
Natascha Kampusch, die acht en een half jaar gevangen zat, is verliefd. Dat meldt althans het Weense blad Heute, dat het meisje tijdens het weekend opmerkte in een club in het uitgaanskwartier van de Oostenrijkse hoofdstad.

Ze was er in het gezelschap van ”een nette, aantrekkelijke jongeman met de looks van filmacteur Hugh Grant”. Op de dansvloer bewogen ze zich samen ”in een warme omhelzing, elkaar kussend en knuffelend”.

De knappe jongeman bleek de 21-jarige zoon te zijn van Gabriel Lansky, de advocaat van Natascha Kampusch. Zijzelf droeg een zwart feestjurkje met lovertjes en een halssnoer,was perfect geschminkt en had haar bril vervangen door contactlenzen.

Natascha’s ouders zouden verheugd zijn dat het meisje zoveel vreugde beleeft en na zo lange tijd de moed heeft gevonden om uit te gaan, zo had Heute nog vernomen.