'Vreselijk dat ik bekend sta als feestbeest'

Print
Lindsay Lohan doet het na een maand afkicken privé wat rustiger aan, maar als actrice gaat ze weer helemaal los. In de nieuwe thriller I Know Who Killed Me speelt Lohan een paaldanseres. Daarvoor moet ze wel iedere dag vier uur trainen: "Ik heb overal blauwe plekken", zegt Lohan in het Amerikaanse tijdschrift Tatler.
De 21-jarige actrice zegt dat haar opname in een ontwenningskliniek in Malibu (Californië) haar leven heeft veranderd. "Ik ging te veel stappen en voelde me niet gelukkig. Ik moest daar naartoe om me weer beter te voelen." Volgens Lohan helpt meditatie en het lezen van uitgerekend Machiavelli's 'Il Principe' - een pleidooi voor een ogenschijnlijk volstrekt amoreel politiek pragmatisme - haar om tot rust te komen.

Lohan is van mening dat haar privéleven niet botst met haar ambities in de filmwereld. "Natuurlijk wil ik graag Oscars winnen. Ik ben serieus in wat ik doe en wat ik wil bereiken."
Dat ze in haar vrije tijd veel tijd doorbrengt met haar vrienden vindt ze sociaal. "Waarom word ik daar voor gestraft? Ik vind het vreselijk dat ik bekend sta als een feestbeest."