Groepsverkrachters dwingen zoon seks met moeder te hebben

Print
Twee Amerikaanse tieners hebben een 12-jarige jongen gedwongen mee te doen aan de groepsverkrachting van diens moeder. Daarna sloegen ze het kind en spoten ze schoonmaakmiddelen in zijn ogen.
BR>
Avion Lawson (14) en Nathan Walker (16) behoorden tot een groep van zo'n 10 gemaskerde mannen die op 18 juni 's nachts binnendrongen in het appartement van een vrouw in West Palm Beach, Florida. De twee werden deze week gearresteerd.

"Elke verkrachtingszaak is verschrikkelijk, maar deze gaat nog een stapje verder. Zoiets bedenk je nog niet in je ergste nachtmerries," zei politiewoordvoerder Ted White.

Volgens het politierapport klopte een man rond 9.00 uur 's avonds op de deur van de vrouw. Hij vertelde dat hij een lekke band had. Moeder en zoon begaven zich naar buiten om te helpen, maar werden opgewacht door een groep gewapende mannen.

De slachtoffers vertelden de politie dat ze gedwongen werden terug naar binnen te gaan en vervolgens geslagen en seksueel misbruikt werden. De zoon moest -onder dwang van een geweer tegen zijn hoofd- seks hebben met zijn moeder. Daarna kreeg de jongen een pak slaag en spoten de belagers schoonmaakproducten in zijn ogen. De kerels vertrokken met een geld en juwelen.

DNA-materiaal en vingerafdrukken leidden tot de eerste arrestaties. De openbare aanklager heeft nu 21 dagen om officieel klacht neer te leggen tegen de twee.
Volgens politiewoordvoerder White zitten er nog meer arrestaties aan te komen.