Acteur Nicolas Cage vraagt scheiding aan

Acteur Nicolas Cage heeft vrijdag bij een rechtbank in het Amerikaanse Los Angeles officieel een verzoek ingediend om te mogen scheiden van zijn huidige vrouw Patricia Arquette.

BR>De 36-jarige Cage, de neef van regisseur Francis Ford Coppola, maakte zijn debuut op het witte doek in 1982 in "Fast times at Ridgemont High" en brak in 1987 voor goed door als acteur in "Raising Arizona". Ook in "Moonstruck" zette hij een opgemerkte vertolking neer. Hij won in 1995 de Oscar voor de beste acteur voor zijn rol als drankverslaafde in de low-budgetprent "Leaving Las Vegas".

Cage trouwde vijf jaar geleden met de actrice Arquette die onder andere te zien was in de film "Flirting with Disaster". Het paar was voor de eerste keer samen te zien in een film in 1999, meer bepaald in "Bringing out the Dead", waarin Cage figureerde als een Newyorkse dokter die getormenteerd wordt door visioenen van de patiënten die hij niet heeft kunnen redden en Arquette gestalte gaf aan de dochter van het slachtoffer van een hartaanval.

Als reden voor de echtscheiding voert het echtpaar 'onoverbrugbare meningsverschillen' aan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer