Betaal met Visa en steun Artsen Zonder Grenzen

Het Gemeentekrediet gaat een nieuwe Visa-kaart op de markt brengen, waarmee Artsen Zonder Grenzen (AZG) financieel kan gesteund worden. Voor elke verrichting van tenminste 2.000 frank die met de bewuste kaart gebeurt, zal het Gemeentekrediet 10 frank schenken aan de doktersorganisatie. Dit soort 'affiniteitskaarten' bestaan al meer dan 20 jaar in de VS, maar zijn tot nog toe onbekend in België.

K.Me

BR>De kaart is niet alleen bestemd voor klanten van het Gemeentekrediet. Consumenten die een rekening hebben bij een andere bank, kunnen ook voor 700 frank per jaar (350 frank in het eerste jaar) zo'n speciale Visa-kaart aanvragen. Het Gemeentekrediet hoopt tijdens de volgende 3 jaar zo'n 50.000 stuks van deze reeks aan de man te brengen. Indien elke kaarthouder per jaar zo'n 20 verrichtingen van meer dan 2.000 frank uitvoert, zou dit Artsen Zonder Grenzen jaarlijks een bedrag van 10 miljoen frank opleveren.

Op korte termijn overweegt de bank om ook met andere organisaties soortgelijke samenwerkingsverbanden af te sluiten. De brochure en de kaart kunnen aangevraagd worden via het gratis nummer 0800/11.850.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer