Trainer Gunter Jacob na dit seizoen weg bij Mechelen

MECHELEN -

Gunter Jacob verlaat eind dit seizoen KV Mechelen. Hij kwam daarover tot een akkoord met de clubleiding. Eigenlijk had Jacob een contract tot juni 2001, maar dat wordt voortijdig ontbonden. Dit seizoen doet Jacob zeker uit bij Mechelen.

Y.T.

BR>Hij werd al in verband gebracht met AA Gent, maar contact had Jacob nog niet. Nu Trond Sollied lijkt te blijven, is een vervroegd vertrek naar AA Gent trouwens niet meer aan de orde.

Jacob gaat bij Mechelen weg omdat de clubleiding hogere ambities stelt, maar de spelersgroep volgend seizoen aan kwaliteit zal moeten inboeten. Joris Van Hout en Thomas Chatelle praten al met Club Brugge en Joao Elias met Borussia Mönchengladbach.

Jacob lichtte de spelersgroep al in, maar die legt zich niet neer bij de beslissing van haar trainer. De spelers drongen er bij het bestuur op aan een extra inspanning te doen. De kans dat dat nog gebeurt en dat Jacob van gedacht verandert, is zeer klein. Tegen 15 maart wil hij - in samenspraak met het bestuur - zijn vertrek officieel bekendmaken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer