Vriendin steelt sperma man om zwanger te raken

Print
Een Amerikaan heeft zijn ex-vriendin aangeklaagd nadat hij ontdekte dat ze zijn sperma stiekem had gebruikt om een kind te verwekken.
BR>
Richard Phillips klaagde Sharon Irons enkele jaren geleden aan. Phillips zei dat zijn ex-vriendin hem had misleid door zijn sperma te stelen, dat ze had bekomen via orale seks. De vrouw gebruikte het sperma stiekem om zwanger te raken. De twee waren op dat moment geen koppel meer en Phillipps wist niets van een baby.

Pas toen Sharon Irons via een rechtzaak maandelijks allimentatiegeld eiste, kwam Phillipps erachter dat hij vader was geworden. Hij zou 800 dollar moeten betalen per maand.

Hij beschuldigde zijn ex-geliefde van een 'berekend, persoonlijk verraad' en eiste een morele schadevergoeding. Irons pleitte onschuldig, want ze had de man niets misdaan. De rechter oordeelde dat 'er geen overeenkomst was gemaakt dat het sperma ooit kon teruggegeven worden' en dat de vrouw geen criminele feiten pleegde aangezien 'de man het sperma vrijwillig had afgestaan.'