Beveren schiet niks op

Print
In wat mogelijk de laatste wedstrijd van Beveren op de eigen Freethiel was, kwamen de Waaslanders niet verder dan een doelpuntenloos gelijkspel.
BR>
Als je onderin staat dan zit het ook niet mee. Zo had een enig mooie vrije trap van Seka een beter lot verdiend dan te sterven op de binnenkant van de paal. Bergen koos voor een stevige organisatie. Zo werd er steeds met twee man druk gezet op de speler in balbezit.

Beveren moest het dan maar vanop afstand proberen, maar doelman Konstantinidis bokste de trappen van Seka telkens in hoekschop. Bergen liet zien over technisch voetballend vermogen te beschikken, maar echte kansen afdwingen was er niet bij.

Hetzelfde spelbeeld na rust met een te traag voetballend Beveren dat de bal niet tot bij zijn spitsen kreeg. Spannend was het wel, onder meer door het wisselende scoreverloop in Lier, maar mooi des te minder.

Op het einde was er wel opwinding toen Copa met een reflex de nul kon houden en een kopbal van Diabis van de lijn werd gekeerd. Maar de stand wijzigde niet meer. Door de ultieme gelijkmaker van Moeskroen vermijden de Waaslanders voorlopig de laatste plaats, maar om rechtstreekse degradatie te vermijden moet er op STVV volgende week best gewonnen worden.