Margriet: «Wendy heeft groot gelijk»

OUD-TURNHOUT - Wendy van Wanten had beloofd dat ze iets belangrijks te vertellen zou hebben op haar verjaardagsfeest in het Casino van Middelkerke. Ze heeft woord gehouden want het nieuws dat Wendy vier maanden zwanger is, haalde in het weekeinde zelfs het VRT-journaal. Wetstraatjournalist Siegfried Bracke maakte er een leuk stukje over en eindigde bij prins Laurent als mogelijke vader.

RdC

BR>Wendy van Wanten, die tien jaar geleden scheidde van haar man, woont al een hele tijd alleen en ze beweert zich daar goed bij te voelen. Een man in huis vindt ze op dit moment van haar leven niet direct nodig. «Maar ik sluit niets uit,» aldus Wendy, die uit haar eerste huwelijk een zoon heeft, Dylan (15).

Ze vroeg zaterdag uitdrukkelijk om haar te respecteren in haar wens «dat ik

hoe, waar en van wie

als strikt privé wil beschouwen». Dat is natuurlijk

vragen

om speculaties, zeker als je meer dan één keer in het gezelschap van onze leukste prins gesignaleerd werd. Gisteren was ze voor iedereen onbereikbaar.

Zes jaar geleden was Margriet Hermans (nu 46) in dezelfde situatie als ongehuwde, zwangere moeder. Tot op de dag van vandaag heeft Margriet niet bekendgemaakt wie de vader is van Celientje. «Ik weet dat Wendy al jaren naar een tweede kind verlangt en ik ben blij voor haar dat het nu zover is,» zegt Margriet. «Ik vind het fantastisch dat ze het aandurft op haar veertigste. Al is het een

corvee

op onze leeftijd. Voor haar is het wel het tweede, dat maakt wel een verschil. Ze zal er des te meer van genieten. Als je het mij vraagt: ze heeft groot gelijk.»

«Natuurlijk wordt er druk gespeculeerd over de identiteit van de vader,» zegt Margriet. «Dat was met mij ook zo. Ongeveer al mijn collega's werden om beurten als mogelijke vaders naar voren geschoven: Koen Crucke, Frank Dingenen, zelfs Luc Appermont. Elke week dook er een nieuwe naam op. Met Wendy zal het niet anders zijn, zeker omdat er in haar geval een prins in het spel is. In het algemeen hebben de mensen er niet vervelend op gereageerd en ik hoop dat het met Wendy net zo zal gaan.»

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer