David Beckham: "Baby was ziek"

David Beckham verscheen vrijdag niet op de training van Manchester United omdat zijn zoon Brooklyn ziek was. Dat verklaarde de middenvelder zondag nadat hij een dag eerder door een woedende coach Alex Ferguson naar huis was gestuurd.

REUTERS

BR>Ferguson liet Beckham zondag in het duel met Leeds United aan de kant. Volgens eerdere berichten zou de speler vrijdag een modeshow hebben verkozen boven een training.

Er wordt in Engeland druk gespeculeerd over een vertrek van de veelbesproken voetballer. Beckham liet zondagavond echter via een woordvoerder weten dat "hij zijn hele leven niets anders heeft gewild dan voetballen voor Manchester United".

Beckham is woensdag gewoon van de partij als Engeland op Wembley Argentinië ontvangt ter voorbereiding op EURO 2000. Bondscoach Kevin Keegan verklaarde maandag zich niet te mengen in het dispuut tussen de middenvelder en zijn club Manchester United.

"Ik weet niet wat er dit weekeinde is gebeurd, het is een zaak tussen David en zijn club", aldus Keegan, die zijn sterspeler gewoon opstelt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer