Hans De Schrijver (La Louvière) vecht ontslag aan voor rechtbank

LA LOUVIERE -

Hans De Schrijver, de 34-jarige doelman van La Louvière, spant een proces in tegen zijn club. De Schrijver werd door La Louvière ontslagen en pikt dat niet.

Y.T.

BR>"Het is ongelooflijk wat hier allemaal gebeurt", aldus de ex-doelman van Anderlecht, Aalst, Lokeren en Roeselare. "De club betwist of ik twee weken geleden ziek was, terwijl ik daarvoor een doktersbriefje had. Bovendien beschuldigt de trainer mij van omkoping. Hij twijfelt aan mijn inzet en eerlijkheid bij de eerste goal tegen Denderleeuw en die tegen RWDM. En de club beschuldigt me ervan de transfer van onze rechtsachter Pirard naar Anderlecht en van een andere speler naar Denderleeuw te hebben geregeld. Dat is dikke zever."

"Het is een schande. Ik ben in het jaar 2000 nog niet betaald door La Louvière. De club stelde me vorige week voor mijn contract te verbreken en alles in de doofpot te steken, maar dat doe ik niet. Ik schakelde een advocaat en Sporta in, die mijn rechtszaak voorbereiden. De club heeft mijn imago besmeurd. Een officieel schrijven kreeg ik nog niet en dus diende ik me gisteren op training aan. Maar de trainer weigerde me. Nu lees ik ook in de Waalse pers dat ik wedstrijden in de eindronde zou hebben verkocht. Ik walg ervan."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer