Verslag Turnhout - Ingelmunster (3 - 6)

TURNHOUT -

Turnhout begon erg sterk aan de wedstrijd. Na amper twaalf minuten had De Vreese al voor een riante 2-0 voorsprong gezorgd en leek de match gespeeld. Maar bij de eerste gevaarlijke tegenaanval van Ingelmunster had Koen Caluwé de ongelukkige reflex een hard schot van Careel met de hand uit het doel te slaan. Caluwé rood en Vanderdonck maakte er 2-1 van vanop de stip.

BR>De thuisploeg moest nog bijna tachtig minuten met tien man verder en op het zware veld zou dit een onoverkomelijke handicap blijken.

Vijf minuten later was het al 2-2, toen Careel De Corte overhoeks te grazen nam. Ingelmunster domineerde nu en de Turnhoutse goalie had voor de rust nog een prima voetreflex in huis op een pegel van De Craeke.

Een klein kwartier na rust kwam Ingelmunster op voorsprong na een vrijschop van Vanderdonck, binnengeduwd door Grymondrez. Turnhout moest nu risico's nemen en slikte counterdoelpunten van Vanderdonck en De Craeke. De strafschop voor fout op Berrevoets die De Vreese toeliet zijn derde doelpunt te scoren, was een pleister op een houten been. Op de valreep mocht De Craeke, duidelijk in buitenspel, er 3-6 van maken.

Scheidsrechter:

Wouters.

TURNHOUT:

De Corte, Verschuren, Bogers, Caluwé, Gorts, Mariën (62' Schoenmaekers), Herman (26' Vandeurzen), Quintelier, Van Beylen, Berrevoets, De Vreese.

INGELMUNSTER:

Deldaele, Grymondrez, Vanderdonck, Six, Deschacht, Careel, Feys (86' De Grande), Madruga (46' Verbeeck), Plyson, Eeckman, De Craeke.

Doelpunten:

9' De Vreese 1-0, 12' De Vreese 2-0, 13' Vanderdonck (strafschop) 2-1, 20' Careel 2-2, 58' Grymondrez 2-3, 84' Vanderdonck 2-4, 85' De Craeke 2-5, 87' De Vreese (strafschop) 3-5, 90' De Craeke 3-6

Gele kaarten:

Verschuren, Schoenmaekers, Vandeurzen, Vanderdonck, Six, Feys.

Rode kaart:

13' Caluwé.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer