Verslag Harelbeke - Sint-Truiden (3 - 2)

3'

Harelbeke neemt een wervelende start. Kubik stuurt Paas diep, die kan zich makkelijk doorzetten tegen Hayen en vindt voor doel Klomp, die moeiteloos binnentikt: 1-0.

BR>

16'

Maas stuurt Paas op avontuur, maar die schiet voorlangs.

20'

Wostijn soleert door het strafschopgebied op aangeven van Kubik. De Harelbeekse aanvaller mikt net over het doel van Belic.

24'

Burg komt na een dubbele een-twee met Teppers alleen voor doel en schuift binnen via de voet van een teruggekeerde Maas: 1-1.

27'

STVV krijgt er zin in. Vrancken neemt een afgeweerde hoekschop in de vlucht op de voet, maar ziet zijn schot via een Harelbeekse verdediger net over de lat vliegen.

34'

Doelman Camara komt steeds meer in de problemen op de hoekschoppen van STVV. Zo moet Paas op de lijn redden als Hayen op doel kopt. Paas verdedigt slecht uit. Teppers recupereert de bal en stuurt de vrijstaande Hayen alleen naar doel. Die schuift onder Camara in doel: 1-2.

45'

Delorge stuift weg op rechts en dwingt Camara tot een spectaculaire redding.

48'

Harelbeke stapt na de rust furieus weer het veld op. Wostijn zet zich door op links en vindt voor doel David Paas die naar de tweede paal kopt waar Belic redt.

52'

Laamers probeert het van op 30 meter. Belic ziet tot zijn verbijstering hoe de bal via de voet van Vrancken achter hem tegen de netten slaat: 2-2.

65'

Een schot van de mee opgerukte Verhoene gaat rakelings naast.

88'

Harelbeke zet daarna alles op alles om de drie punten thuis te houden. STVV kraakt in de slotminuten als de ingevallen Meilhac diep doorsteekt naar Paas die met een diagonaal schot Belic kansloos laat: 3-2.

Toeschouwers:

5.000.

Scheidsrechter:

Wuyts.

Doelpunten:

3' Klomp 1-0, 24' Burg 1-1, 34' Hayen 1-2, 52' Laamers 2-2, 88' Paas 3-2.

Gele kaarten:

Teppers (fout), Delorge (fout), Fiers (protest).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer