Indiana Pacers onderuit in New York

De Indiana Pacers hebben een competitienederlaag in de NBA geleden tegen de New York Knicks. De Pacers gingen in Madison Square Garden met 87-73 onderuit.

BR>De ploeg uit Indianapolis was kansloos, zeker nadat de veel scorende Reggie Miller het vierde kwart gedwongen moest toekijken. Hij werd uit het veld gestuurd, omdat hij uit frustratie twee overbekende woorden naar het publiek had geschreeuwd.

Voor Indiana betekende het de zeventiende nederlaag tegen 34 overwinningen. Met het gemiddelde van 0,667 zijn de Pacers nog wel de beste ploeg van het oosten van de Verenigde Staten.

Het prestigeduel in de NBA tussen Allen Iverson en Kobe Bryant is in een overwinning voor Bryant geëindigd. De forward van de LA Lakers hield de spelverdeler van de Philadelphia 76-ers in de tweede helft van scoren af. Dat vormde de basis voor de zege van de Lakers in Philadelphia: 87-84.

Iverson, de topscorer in de NBA, scoorde in de eerste helft 16 punten. Na de rust miste hij elf keer. In de laatste 3,3 seconden werd hij twee keer geblokt, door O'Neal en Bryant. Philadelphia leidde op 4:12 van het einde met 81-76. In de laatste minuten bogen O'Neal (22 punten, 16 rebounds) en Bryant (18 punten, 7 assists) de achterstand om.

Door de 41ste overwinning hielden de Lakers de achterstand op Portland Trail Balzers intact tot één overwinning. Portland won in Sacramento van de Kings, 108-103 na verlenging. Wallace scoorde 24 punten voor Portland, waarvan 7 in de extra speeltijd. Pippen (Portland) kwam tot 21 punten, Webber voor de Kings tot 33.

De Mavericks uit Dallas behaalden de eerste overwinning met Rodman in de basis. Ze versloegen de Raptors in Toronto met 100-96. Rodman plukte 16 rebounds.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer