Luk Alloo 'werkt' aan de transfer van Nilis naar Genk

ZONHOVEN - Na de 3-2 winst tegen Vitesse zakte Luc Nilis zaterdagavond naar zijn stamkroeg in Zonhoven af om er nog wat na te praten over de match. Groot was zijn verbazing toen Luk Alloo daar voor zijn programma TV6 plots opdook met een cameraploeg.

L.M.

BR>Alloo deed een pathetische oproep om Nilis terug te winnen voor de Belgische competitie. «Kom in navolging van Marc Degryse terug naar België. Dan hebben we er weer een smaakmaker bij. Waanneer teken je nu eindelijk voor Racing Genk?» vroeg Alloo. Nilis reageerde verrast, maar liet niet in zijn kaarten kijken: «Ik ben er nog niet uit waar ik volgend seizoen voetbal.»

Luk Alloo haalde dan maar de grote kanonnen boven. Hij troonde Nilis mee naar het kerkplein waar een 200-tal dolenthousiaste Racing Genk-fans hun opwachting maakten. Van boven op de kiosk smeekten ze de PSV-spits om volgend seizoen het mooie weer te komen maken in het Fenix-stadion. Een geëmotioneerde Nilis was achteraf onder de indruk van de Genkse supporters. «Nu wordt mijn keuze nog moeilijker.»

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer