Duitsland: Bayern vergroot voorsprong op Leverkusen

Titelhouder Bayern Munchen heeft een vijf punten voorsprong genomen op directe achtervolger Bayer Leverkusen dankzij een 4-1 overwinning op MSV Duisbourg. Leverkusen kwam op de 21ste speeldag van de Duitse competitie niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het Schalke 04 van Marc Wilmots en Emile Mpenza.

BR>De andere Belg in de Bundesliga, Jackie Peeters, had veel minder succes. Hekkensluiter Arminia Bielefeld verloor voor de tiende keer op rij - ditmaal met 2-0 op VfL Wolfsburg. Het evenaart hiermee een 34 jaar oud record van Tasmania Berlijn, dat enkel in het seizoen 1984-'85 geëvenaard is door Nuremberg.

Kaiserslautern klom naar de vierde plaats na de spectaculaire zege op Werder Bremen, 4-3. De Fransman Djorkaeff scoorde tweemaal. Unterhaching boekte zijn eerste uitoverwinning, bij Stuttgart, 2-0.

Degradatiekandidaat Eintracht Frankfurt deed goede zaken door 1860 München met 3-1 te verslaan. De formatie van Felix Magath staat zestiende en heeft Rostock en Ulm in het vizier. De nieuwe trainer Krauss heeft Borussia Dortmund nog weinig heil gebracht. De ploeg kwam ook tegen Freiburg niet tot winst, 1-1.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer