Verslag SV Roeselare - Kapellen (4 - 0)

ROESELARE -

"Kapellen was gedoemd om in Roeselare zwaar onderuit te gaan. Zo'n karrevracht geblesseerden dat kan geen enkele ploeg opvangen. Al wie tegen een bal kan trappen, stond vandaag op het scheidsrechtersblad. Mijn noodploeg verloor met Bartholomeeussen en Elsen nog twee sterkhouders. Logisch dat wij vandaag moesten hangen", verontschuldigde trainer Gzil zich voor het flauwe vertoon van Kapellen.

BR>Het Roeselaarse publiek daarentegen kon zich gisterennamiddag de vingers likken. Hun ploeg legde een bijzonder zwak Kapellen negentig minuten lang het vuur aan de schenen met als beloning vier fraaie doelpunten. Ferket hield voor de rust Maté en Stojanovic van de openingstreffer en Van Zundert veegde een schot van Stojanovic van de lijn. Na de pauze kreeg Kapellen op twee stilstaande fasen evenveel kopbaldoelpunten aangesmeerd. De enige keer dat Roeselare-doelman Vervacke zich moest reppen was op een foute terugspeelbal van Geldhof.

Scheidsrechter:

Cobbaert.

Toeschouwers:

1.600.

ROESELARE:

Vervacke, Desomer (62' Demeersman), Vandenberghe, Dever, Ballenghien, Bouckenooghe, Prinsier (46' Flavio), Geldhof, Maté, Yousfi, Stojanovic (75' Jacobs).

KAPELLEN:

Ferket, Whyte, Bovri, Elsen (70' Verheyen), Van Zundert, Bartholomeeussen (44' Boey), Heye, Aboraa, Verfaillie, Pereira (46' Goossens), Sissoko.

Doelpunten:

50' Dever 1-0, 52' en 79' Flavio 3-0, 86' Demeersman 4-0.

Rode kaart:

76' Verfaillie (2x geel).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer