Feyenoord staat nog 100 procent achter Koeman

Print
De directie van de Nederlandse topclub Feyenoord liet maandag verstaan dat ze nog steeds trainer Erwin Koeman volop steunt.
""We staan 100 procent achter hem. Hij is en blijft dit seizoen en ook de volgende twee jaar onze trainer", stelde financieel directeur Onno Jacobs maandag in De Kuip.

De clubdirectie en Koemans zaakwaarnemer Ger Lagendijk bespraken maandag de situatie na enkele slechte weken. Zo werd vorige week met 0-4 thuis verloren van Groningen en volgde dit weekend een 4-1 nederlaag in Heracles.

"Beide partijen hebben hun vertrouwen in elkaar uitgesproken. We gaan samen door. Van een patstelling is geen sprake", aldus Jacobs, die benadrukte dat bij de clubleiding geen enkele vorm van twijfel heerst over de werkhouding van Koeman. "Hij maakt op ons nog steeds een strijdbare indruk. Natuurlijk zijn onze prestaties de laatste weken niet goed. Maar daarmee is ons geloof in Koeman niet verdwenen. We moeten gezamenlijk rust en vertrouwen uitstralen bij Feyenoord. Er valt dit seizoen nog genoeg voor ons te winnen."

Feyenoord staat pas vijfde in de Nederlandse competitie met 19 punten achterstand op leider PSV. De Rotterdammers tellen met Stein Huysegems, Timothy Derijck, Pieter Collen en Philippe Léonard vier Belgen in hun rangen.