Shauna uit Alken is een van Jambers' seksbommen

HASSELT - Morgen zullen vermoedelijk veel gesprekken beginnen met «Jambers gezien?». Pieken Paul en ploeg hebben het vanavond immers over seksbommen, vrouwen met een lijf dat menig man aan het dromen brengt. Een van de vier stoten is Shauna (28) uit Alken, stripteaseuse en zangeres/danseres van de Limburgse danceformatie Nunca.

Koen GORIS

BR>

Op sexy stukken staat volgens 'Jambers Magazine' geen leeftijd. Zo wordt de 58-jarige Godelieve opgevoerd, die haar hele leven klanten bediende in een beenhouwerij, een snackbar en een zuivelwinkel. Sinds zij en haar man gepensioneerd zijn, mag Godelieve zich gaarne hullen in latex, flinterdunne kleren en lingerie.

De rest van het deelnemersveld is iets jonger. Isabelle (26) groeide op in een preuts milieu, maar is nu een discotheekvamp die enkel bezig is met haar seksuele uitstraling. Ook de eveneens 26-jarige Romanda is elk weekend in de disco te vinden. Ze kickt op aandacht van mannen en geniet van de macht die haar lichaam haar verschaft. Shauna (28) tenslotte werkt al drie jaar als stripteaseuse. Daarnaast is ze zangeres en danseres bij Nunca, de dancegroep die door Patrick Claesen (ex-2 Fabiola) werd opgericht.

Baywatch

Shauna heeft een heel mooi lijf, maar dat is niet altijd zo geweest. Vindt de Alkense althans zelf. «Ik ben altijd een mager ding geweest, een panlat,» vertelt ze. «Ik had vooral complexen over mijn kleine borsten. Ik woog 45 kilo, tot ik zeven jaar geleden zwanger werd. Ik kwam 20 kilo bij, en ik was ook tevreden over mijn borsten. Maar een tijd na de geboorte van mijn zoontje werden

ze

opnieuw kleiner, en toen heb ik siliconenimplantaten laten plaatsen.»

Wacht even voor óók u richting arts snelt, want u kan maar beter iemand kiezen die er iets van kent. «Mijn implantaten, van Amerikaanse makelij, begonnen te lekken. Iets waar veel vrouwen die dat merk gebruikten last van hadden. We hebben klacht ingediend bij de firma, maar na al die jaren is er nog altijd niets geregeld. Ondertussen kwam ik terecht bij een plastische chirurg uit Mechelen. Hij is de man die alle meisjes van 'Baywatch' heeft

gedaan

, Pamela Anderson uitgezonderd, en het heeft hem drie operaties gekost om de schade te herstellen. Aangezien ik toch bij hem was, heb ik ook mijn neus een beetje laten corrigeren.»

Las Vegas

En is Shauna nu tevreden over haar lichaam? «Mijn kontje mag wat dikker zijn. Ik weeg 53 kilo, en ik kom geen gram bij. Ik mag zoveel frit, kebab of hamburgers eten als ik wil. Over mijn borsten ben ik tevreden. Voor een reportage werd ik onder de douche gefilmd, en toen ik het resultaat op televisie zag ben ik wel wat geschrokken. Op tv schenen ze groter dan voor de spiegel. Dat is trouwens wat de mensen willen. Als er gebeld wordt om een stripteaseuse te bestellen en wij vragen wat voor iemand het moet zijn, is het antwoord altijd hetzelfde: blond met grote borsten.»

Shauna heeft heelwat aan haar lichaam te danken. Het werken in horeca, fabriek of boetiek ligt al lang achter haar. Ze heeft haar handen meer dan vol met haar striptease-act («elke week volgeboekt») en met Nunca («we staan weeral in de Vlaamse top tien»), maar ze heeft toch nog enkele dromen.

«Ik zou graag eens in een film spelen, een erotische thriller à la 'Basic Instinct'. Een andere wens van me is eens optreden in een club in Las Vegas. Zij betalen jou wel niet om te strippen, jij moet hén 30.000 frank betalen. De fooien zijn voor jou, en als je het goed doet kan je één miljoen frank per maand verdienen. Mijn man Shane en ik vieren dit jaar onze 10de huwelijksverjaardag, en dat gaan we doen in Las Vegas. We zijn van plan om uitgebreid het nachtleven te verkennen, dus wie weet?»

'Jambers magazine', VTM, 22.05 uur.

Wie de strip-act van Shauna wil aanschouwen, belt naar 0495/30 17 80. Een optreden van Nunca kan besteld worden bij King International: 013/33.45.45

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer