Harry is nieuwe Royal Romeo

LONDEN - Prins Harry (15) heeft zijn oudere broer William (17) voorbijgestoken als

Royal Romeo

. De jongste zoon van prins Charles kreeg dit jaar dubbel zoveel Valentijnkaarten als Wills, meldt The Sun. Beide broers ontvingen maandagochtend na hun ontbijt in de kostschool van Eton elk een bundeltje brieven van verliefde tienermeisjes.

K.M.

BR>De voorbije jaren sleepte William meer dan honderd kaartjes in de wacht op Valentijntjesdag. Dit jaar holden de prinsen weer naar hun kamers om de brieven te turven. Harry kwam als winnaar uit de bus.

«Prins William kreeg er veel minder dan gewoonlijk,» verklapt een insider op Eton. «Hij kreeg er een stuk of twaalf. Harry had er twee keer zoveel ontvangen.» Wills stoefte tegen zijn broertje dat er op Buckingham Palace waarschijnlijk nog een postzak Valentijnkaartjes op hem stond te wachten. Naar verluidt heeft William dit jaar ook enkele Valentijnbrieven verstuurd. Harry zou er eentje hebben verzonden.

De brieven die gericht zijn aan de prinsen, worden zorgvuldig gecontroleerd. De ongepaste exemplaren worden vernietigd. «Heel wat jongedames sturen gewaagde fotootjes van zichzelf, of telefoonnummers of pikante mededelingen,» weet een controleur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer